Yeni: Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırılması : Son Başvuru 15.07.2024 Saat: 23:59

İlgili ilana başvuruda bulunmak isteyen adayların, 15.07.2024 tarih ve Saat: 23.59'a kadar özgeçmişlerini bilgiislemdb@erciyes.edu.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir. 16.07.2024-10.30'da Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'nda yüz yüze mülakat yapılacaktır.

Not - 1: Alım yapılacak öğrenciler yaz dönemi boyunca çalıştırılacaktır..
Not -2: Özgeçmişlerini mail üzerinden ileten öğrencilerin mülakata gelirken çıktılarını da getirmeleri rica olunur.
Not -3: Adaylardan, yüz yüze mülakata katılmadan önce ASP.NET Core kullanarak bir İş Takip Sistemi Projesi geliştirmeleri ve bu projeyi GitHub hesaplarında herkese açık bir şekilde yayınlamaları istenmektedir.

Projede Aranan Özellikler:
1. Kullanıcı Yönetimi
    a- Kullanıcı Kaydı ve Girişi: Kullanıcıların sisteme kayıt olabilmesi ve giriş yapabilmesi.
    b- Kullanıcı Rolleri: Yöneticiler, proje yöneticileri, çalışanlar gibi farklı kullanıcı rolleri.
    c- Profil Yönetimi: Kullanıcıların profil bilgilerini güncelleyebilmesi.
2. Proje ve Görev Yönetimi
    a- Proje Oluşturma ve Düzenleme: Projelerin oluşturulması ve detaylarının yönetimi.
    b- Görev Oluşturma ve Atama: Görevlerin oluşturulması, düzenlenmesi ve kullanıcılara atanması.
    c- Görev Durumları: Görevlerin durumlarının (yapılacak, devam ediyor, tamamlandı) izlenmesi.
3. Zaman Çizelgesi ve Takvim
    a- Zaman Çizelgesi Yönetimi: Görevlerin ve projelerin zaman çizelgesinin yönetimi.
    b- Takvim Entegrasyonu: Görevlerin ve projelerin takvim üzerinde görüntülenmesi.

İSTENİLEN ŞARTLAR:
1- Kayseri'de ikamet etmek.
2- Mezun durumda bulunmamak.
3- Tercihen Microsoft ASP.NET Core bilgisine sahip olmak.
4- Tercihen MS SQL bilgisine sahip olmak.
5- Yazılım Geliştirme tecrübesine sahip olmak

12 Temmuz 2024 Cuma