Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırılması : Son Başvuru 24.09.2024 Saat: 23:59

İlgili ilana başvuruda bulunmak isteyen adayların, 24.09.2024 tarih ve Saat: 23.59'a kadar özgeçmişlerini bidb@erciyes.edu.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir. 25.09.2024-10.00'da Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'nda yüz yüze mülakat yapılacaktır.

Not -1: Özgeçmişlerini mail üzerinden ileten öğrencilerin mülakata gelirken çıktılarını da getirmeleri rica olunur.
Not -2: Adaylardan, yüz yüze mülakata katılmadan önce ASP.NET Core kullanarak bir Teknik Servis Takip Sistemi Projesi geliştirmeleri ve bu projeyi GitHub hesaplarında herkese açık bir şekilde yayınlamaları istenmektedir.

Projede Aranan Özellikler:
1. Kullanıcı Yönetimi
• Müşteri Profili Oluşturma: Müşteri bilgileri (isim, adres, iletişim bilgileri, vb.) sistemde tutulmalı.
• Teknik Servis Personel Yönetimi: Servis personelinin sistemde tanımlı olması, yetki düzeylerinin belirlenmesi.
• Rol ve Yetkilendirme: Farklı kullanıcı rolleri (admin, teknisyen, müşteri temsilcisi) ve bunların yetki seviyeleri belirlenmeli.

2. Servis Kaydı ve Takibi
• Servis Talebi Oluşturma: Müşteri, teknik servis talebinde bulunabilmeli. Talep; ürün arızası, garanti durumu, müşteri açıklamaları gibi bilgilerle kaydedilmeli.
• Servis Numarası (Ticket): Her servis talebine benzersiz bir servis numarası atanmalı.
• Servis Durum Takibi: Talebin durumunu (beklemede, işlemde, tamamlandı, kapatıldı) gösteren bir takip sistemi.
• Arıza Detayları ve Çözüm: Üründeki arızanın türü, yapılan işlemler, kullanılan yedek parçalar gibi detaylar kayıt altına alınmalı.

3. Ürün ve Stok Yönetimi
• Servis Ürünleri: Müşteriden gelen ürünlerin marka, model, seri numarası gibi bilgileri sistemde kaydedilmeli.
• Stok Takibi: Yedek parçaların stok durumu izlenmeli. Hangi servis için hangi parçaların kullanıldığı kaydedilmeli.
• Garanti Bilgisi: Ürünün garanti süresi, garanti durumu sistemde takip edilmeli.

4. Arıza ve Müdahale Kayıtları
• Arıza Türleri: Arıza türlerine göre sınıflandırma yapılmalı (elektriksel, mekanik, yazılımsal vb.).
• Yapılan İşlem: Yapılan her müdahalenin ne olduğu detaylı şekilde kayıt altına alınmalı.
• Müdahale Süresi: Her servis talebi için müdahalenin başlangıç ve bitiş süresi kaydedilmeli.

İSTENİLEN ŞARTLAR:
 1-Erciyes Üniversitesi Öğrencisi: Adayın Erciyes Üniversitesi'nde öğrenci olması gerekmektedir. 2-Mezun Durumda Bulunmamak: Başvuru yapacak adayın henüz mezun durumda olmaması, üniversite öğrenimine devam etmesi gerekmektedir.
3-Bilgisayar ile İlgili Bölümlerde Okumak: Adayın bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, bilgi teknolojileri gibi bilgisayar ile ilgili bir bölümde okuması tercih edilmektedir.
4-Tercihen Microsoft ASP.NET Core Bilgisine Sahip Olmak: ASP.NET Core platformunda bilgi ve deneyim sahibi olmak bir tercih sebebidir.
5-Tercihen MS SQL Bilgisine Sahip Olmak: Microsoft SQL Server veritabanı yönetim sisteminde bilgi sahibi olmak tercih edilmektedir.
6-Yazılım Geliştirme Tecrübesine Sahip Olmak: Yazılım geliştirme konusunda pratik deneyim ve projeler yapmış olmak beklenmektedir.

17 Eylül 2024 Salı