Erü Mobil Uygulaması (IOS/Android)

Erciyes Üniversitesi Mobil Uygulaması; öğrenci, personel, aday öğrenci, aday personel ve misafirler için hazırlanmış olup uygulamamızın İngilizce dil desteği mevcuttur.

Uygulama içerisinden sunulan hizmetler:

• Öğrenci Bilgi Sistemi Not Görüntüleme: Öğrenciler tarafından kullanılması amacıyla tasarlanan not görüntüleme sayfasıdır. Bu sayfa sayesinde öğrenciler, Öğrenci Bilgi Sistemine girilen notlarını mobil uygulamadan görüntüleyebilmektedir.
  • Not Ortalaması (GANO) Hesaplama: Öğrenciler tarafından kullanılması amacıyla tasarlanan bir hesaplama ekranıdır. Bu ekran sayesinde öğrenciler dönem sonu not ortalamalarını öğrenebilmekte ve ilgili not değerlerini değiştirdiklerinde not ortalamasının ne olacağını hesaplayabilmektedirler.
  • Webmail Giriş: Personel ve öğrencilerimiz mobil uygulama üzerinden Webmail arayüzüne erişebilmektedir.
  • Yemek Listesi: Kullanıcılarımız yemek listesini uygulamamız üzerinden görebilmektedirler.
  • Akademik Takvim: Kullanıcılar mobil uygulama üzerinden akademik takvimi görüntüleyebilmektedir.
  • Duyurular (Öğrenci Duyuruları / Genel Duyurular): Kullanıcıların duyuruları mobil uygulama üzerinden görüntüleyebilmeleri için tasarlanan ekrandır.
  • Etkinlikler: Kullanıcıların etkinlikleri mobil uygulama üzerinden görüntüleyebilmeleri için tasarlanan ekrandır.
  • Haberler: Kullanıcıların haberleri mobil uygulama üzerinden görüntüleyebilmeleri için tasarlanan ekrandır.
  • Haritalar: Kullanıcıların kampüs içerisindeki yerleşkeleri rahatlıkla bulabilmesi amacıyla tasarlanan haritalar ekranıdır. Bu ekrandan yerleşkelerin konumları görülebilmektedir.
  • Rektörlükten Haberler: Kullanıcılar Rektörlük haberlerine mobil uygulama üzerinden erişebilmektedir.
  • Akademik Başarılar: Kullanıcılar üniversiteye ait akademik başarılara mobil uygulama üzerinden erişebilmektedir.
  • İletişim: Kullanıcılar üniversiteye ait iletişim bilgilerine mobil uygulama üzerinden erişebilmektedir.
  • Geri Bildirim: Öğrenciler ve Personeller tasarlanan geri bildirim ekranından bildirimde bulunabilmektedir.
  • Aday Öğrenci için "Yeni Kayıt": Aday öğrencilere yeni kayıt aşamasında yol göstermek amacıyla tasarlanan modüldür.
  • Aday Öğrenci için "Parola Alımları": Aday öğrencilerin parola alma işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla tasarlanan modüldür.
  • Aday Personel için "Yeni Kayıt": Aday personellere yeni kayıt aşamasında yol göstermek amacıyla tasarlanan modüldür.

Google Play Uygulama Linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.edu.erciyes

App Store Uygulama Linki: https://apps.apple.com/app/er%C3%BC-mobil-beta/id6446832291

Uygulamamıza ait ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.