Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırılması : Son Başvuru 14.10.2021 Saat:23:59

Üniversitemizde Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Yönergesi doğrultusunda Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Bilgisayar Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi (BAUM) ve Bir Fakültemizde bilişim hizmetlerinin aksamaması için günde 2 saat çalıştırılmak üzere Rektörlük Oluru doğrultusunda Donanım, Web Yazılım, Sistem, Siber Güvenlik ve Network alanlarında 5 adet öğrenci kontenjanı verilmiştir.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Bilgisayar Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi (BAUM) ve Bir Fakültemiz bünyesinde çalışmak isteyen öğrencilerimiz çalışmak istediği alan tercihleri ile Kısa Özgeçmişleri'ni 14/10/2021 Saat:23:59' a kadar başvurularını bilgiislemdb@erciyes.edu.tr e-posta adresine gönderebilirler.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

12 Ekim 2021 Salı